Training intuïtieve ontwikkeling

   Een reis naar je binnenwereld

Tijdens de training leer je om met je intuïtie naar jezelf te kijken. Dat geeft je een vernieuwde kijk op wie je bent. Je onderzoekt jezelf in je eigen tempo en je leert jezelf te transformeren in de richting die bij je past.

De reis

Je bezoekt je emoties, je wilskracht, je vertrouwen, je liefde, je gevoel voor veiligheid, je manier om je te uiten en natuurlijk je intuïtie. En al die delen van jou leer je beetje bij beetje te accepteren zoals ze zijn.

Technieken

Je leert je gevoeligheid beschermen tegen invloeden van anderen. Je maakt contact met je chakra’s en aura. Je leert ruimtes energetisch schoon te maken.

We werken met meditaties, visualisaties, licht lichaamswerk en opstellingen.

Ik heb nog steeds het gevoel dat mijn intuïtie nergens zo snel groeide en ik zo in mijn kracht stond als in jouw lessen
Mijke G.

Je hebt me op een bijzondere manier naar mezelf laten kijken en me daarmee een eind op weg geholpen bij mijn ontdekkingsreis.
Dorien Roggekamp

Praktisch

Data: zaterdagen van 9:30 13:00 uur. 5 en 19 oktober, 9 en 30 november, 14
december

Bijdrage: € 223,-

Plaats: Haagsteeg 4, Wageningen

Groep: maximaal 6-8 deelnemers