We willen allemaal een aangenaam en zinvol leven

Vaak lukt het ons om dat leven te leiden, maar er zijn situaties dat we er alleen niet goed uitkomen. We willen meer diepgang of we willen gebeurtenissen uit het verleden loslaten. We vragen ons af wat een goede stap is in onze loopbaan en hoe we die kunnen zetten of we zoeken de betekenis van fysieke klachten waar we graag vanaf willen. Op andere momenten vraagt de manier waarop we met onze partner of onze kinderen omgaan onze aandacht, of verlangen we naar de aanwezigheid van een partner of kinderen in ons leven. Soms zitten we niet lekker in ons vel en worstelen we met negatieve emoties. In al dit soort gevallen kan je bij mij terecht voor hulp, want daar ben ik goed in. Als je ‘gewoon’nieuwsgierig bent naar wat ik je te vertellen heb met mijn helderziendheid ben je ook meer dan welkom.

Wat voor een hulp dan?

Ik kan je in een reading meer inzicht geven in wat er speelt in je leven. Je bewustzijn over jezelf en je leven groeit  en kun je gebruiken in je leven en de keuzes die je maakt.
Bij een healing werk ik met mijn handen en laat ik je energie krachtiger stromen doordat ik blokkades ophef.
In een sessie combineer ik vaak healing en reading. Als je komt hoef je nog geen keuze gemaakt te hebben. Een combinatiesessie kost €80,- en duurt een uur.
Wil je een flinke stap zetten met je persoonlijke ontwikkeling? Volg dan de training intuïtieve ontwikkeling.

Healing

healing
Bij een healing ruim  ik met mijn handen blokkades op in jouw energiesysteem.  Daardoor voel jij je beter in je vel zitten en word je gezonder. Een healing helpt om fysieke, emotionele, mentale en spirituele klachten te verminderen en op te lossen. Je kan met of zonder concrete vraag komen.

Bij een eerste healing voel je direct resultaat.  In het algemeen zijn er vijf healings nodig om een grondig stabiel resultaat te krijgen.

Een healing is geschikt voor iedereen die dat wil. Ik leg mijn handen op je schouders, verder raak ik je niet aan. Een eventuele reguliere behandeling kan gewoon doorgang vinden.

Ik kan een healing geven aan mensen, dieren, huizen (bv als de verkoop niet lukt als of je vreemde geluiden hoort) en plekken (bv als er iets vervelends is gebeurt en je voelt je er niet prettig). 

Een healing duurt ongeveer een half uur en kost 40 euro.

Reading

healing en reading
Een reading geeft je inzicht in thema’s die voor jou op dit moment belangrijk zijn. Tijdens een reading maak ik contact met jouw energie. Daar stel ik vragen aan en ik krijg de antwoorden binnen in de vorm van beelden en in de vorm van informatie. Ik geef de betekenis van de beelden en de informatie door aan jou. De informatie helpt je om je leven in te richten zoals jij dat wilt. Het geeft je inzicht in je verlangens en je patronen. Ik houd de reading altijd concreet. Spannend? Dat kan ik me voorstellen. Je weet immers niet wat je over jezelf te horen krijgt.  Ik ontvang alleen informatie die jezelf bewust of onbewust aan mij laat zien, daardoor sluit de reading aan bij jouw behoefte en past bij jouw ontwikkeling.

Tijdens een reading zitten tegenover elkaar. Je hoeft zelf niets te vertellen, maar dat mag wel. Als je wilt neem ik de reading op en ontvang je die per mail thuis.
Een reading duurt ongeveer een uur en kost 80 euro.

Een korte reading kan ook per mail. Mail me je vraag met een foto van jezelf en je ontvangt een geluidsbestand met de antwoorden. Dit kost 40 euro.